Kérdések és válaszok

AZ ALÁBBIAKBAN A LEGSŰRŰBBEN ELHANGZÓ KÉRDÉSEKRE VÁLASZOLUNK!

Mi a PPH tevékenysége?

A PPH fő szolgáltatása az emberek számára, a boldogság titkainak felfedése és a boldog élet elérésének segítése.

A Nyílt Akadémia által az ember és életjobbító coach hivatás átadása.

Cégek és vállalkozások költségeinek csökkentése és bevételeinek növelése.

Az emberek boldogulását bizonyítottan segítő, élettörvényeken alapuló, a mindennapokban ténylegesen hasznosítható, személyiség és problémamegoldó-képesség fejlődést biztosító, folyamatos coach tudás átadása. A PPH által nyújtott coach tudás, nem szokványos személyiségfejlesztő és vezető képzések, hanem több évtizedes alapos kutatómunka, továbbá sok ezer ember által megtapasztalt, a mindennapok boldogulását is elősegítő coach tudás. A PPH által nyújtott coach tudást és tapasztalatot máshonnan az emberek nem tudják megkapni.

A PPH, az emberek vágyainak megvalósulását, továbbá barátságokat, személyiség fejlesztést, szabadságot és minőségi életformát nyújt a Partnereinek. Ezek csak akkor valósíthatóak meg, ha minél több egyént (ismerőst) segítesz a fentiekhez. Minél hamarabb hamarabb teszed ezt meg, annál gyorsabban leszel szabad, boldog és gazdag.

Mi a PPH legfőbb célja?

Egy olyan - folyamatosan bővülő - hatalmas közösség létrehozása, amely képes eljuttatni az emberiség számára a szeretethez és a boldog élethez szükséges tudást.

Segíts Te is nekünk ebben!

A PPH-nál a saját személyiség fejlesztésed összegével, Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy:

A PPH, minél nagyobb szervezetként, egyre több emberhez jusson el a Földön.

Minél hamarabb, minél több embernek juttassuk el azt a coach tudást, ami a biztonsághoz, a szeretethez, a békéhez és a boldog élethez szükséges az emberek számára.

Jó helyre, biztonságba kerülök a PPH-nál?

Mindig megkerestük a lehetőséget, amivel a leginkább és a legtöbb emberen segíthetünk. Eddig - különböző szolgáltatásokkal - négxszer lettünk piacvezetők.

Az 1993-as alapitásunk óta sok ezer munkáltatónak, több tízezer egyénnek és sok tízezer munkavállalónak segítettünk már. Mi sem jártunk vele rosszul. Mostantól, még több embernek segítünk és most sem fogunk vele rosszul járni. Az, hogy ezzel Te fogsz-e élni vagy sem, mi szeretnénk, de ez csak tőled függ!

Mi nekünk az a küldetésünk, hogy mindenképp megcsináljuk! Egy kérdés van csak. Veled, vagy nélküled?

A PPH, hosszútávra is biztos megélhetést nyújt a Munkatársainak?

A PPH nem csak megélhetést nyújt, hanem anyagi függetlenséget, vagy akár gazdagságot a nagy célokat megvalósítani akarók számára.

A saját boldogulása érdekében a szolgáltatásunkra, a mindennapjainkban használható coach tudásra, mindenkinek az egész bolygón szüksége lenne, ezért hosszútávon van igény a tevékenységünkre.

Ennél hosszabb távú feladatot el sem lehetne képzelni, amellett, hogy még soha nem volt ennyire szükség a használható tudásra, mint manapság, az önmagából kifordult világunkban. Még soha nem volt ennyi problémájuk az embereknek, mint a napjainkban. Ugye mondani se kell, hogy azért vannak az embereknek problémáik, mert nincs hozzá tudásuk, hogy megelőzzék, vagy megszűntessék azt.

Mi az a foglalkozás, amit végezni fogok a PPH-nál?

Reklámozás, szervezői, P.R. és marketing munka, bizonyítottan jól működő módszerekkel. Végezheted szóban, telefonon, vagy interneten.

Az ajánlás módszereit Munkatársként kaphatod meg. A Munkatárssá válásodhoz kérd a vezetőd segítségét.

Ha szeretnéd, vezetheted, taníthatod is a csoportodban lévőket.

Egyszerű a reklámozás a PPH-nál?

Otthon kényelmesen, a saját időbeosztásodban dolgozhatsz. Az internet segítségével is végezheted a reklámozást. A PPH a legegyszerűbb, a legkényelmesebb, a legkötetlenebb, és a leggyorsabban megtanulható tevékenység.

Természetesen a reklámozás senki számára nem kötelező. Bárki élvezheti a PPH előnyeit a reklámozás kényszere nélkül.

reklámozáshoz a PPH módszerére, továbbá számítógépes és internetes gyakorlatra van szükség, amit itt a PPH-nál, munka közben is bárki megszerezhet.

Most alapozd meg a jövődet a PPH segítségével, amíg nem lesz késő!

A Nyílt Akadémia coach képzései, az életet teljesen átfogó tudást nyújtja. A képesség-fejlesztéseinken nyújtott coach tudás, tapasztalatok, felfedezések és kutatások eredményei. A boldog élethez elengedhetetlenül szükséges, három létfontosságú terület alapos ismerete és a Nyílt Akadémia által nyújtott coach tudás használata a gyakorlatban.

A Nyílt Akadémia, e három létfontosságú terület ismeretét és gyakorlatát nyújtja. E három terület megismerése által egyre boldogabb életet élnek Munkatársaink.

Melyik az a három terület, amelynek ismerete nélkül nem létezik tartósan boldog élet?

A Nyílt Akadémia három létfontosságú területen - teljesen egyedülállóan - jelenleg, több mint 740 órányi, tanfolyamokra bontott rendszeres coach képességfejlesztést nyújt.

Ennyire átfogó lehetőséget arra, hogy fejlődhess, pénzt keress és egyre könnyebben boldogulj az életedben, rajtunk kívül senki sem nyújt.

A Nyílt Akadémia boldog élet társadalomfejlesztő coach képzései - az élet mind a három létfontosságú területén - átfogó ismereteket és a teremtő képességek elsajátításának lehetőségét nyújtják számodra is.

Csak a PPH-nál tudsz úgy fejlődni és pénzt keresni, hogy az alábbiakat mind megkapod.

Csak a közösségünknél tudsz úgy fejlődni és pénzt keresni, hogy az alábbiakat mind megkapod.

Csak nálunk sajátíthatod el, az élet mind a három nélkülözhetetlen területének ismeretét:

Az ember működésének és területe:

Idetartoznak azok az ismeretek, amelyek által megérted az elme, továbbá a saját magad és mások működését. Meg tanulsz bánni önmagaddal és másokkal. Ennek a területnek ismerete által mind magaddal, mind másokkal egyre könnyebben bánsz. Így segíted saját magad és más emberek boldogulását.

Az élettörvények működésének területe:

Az a nagyon sok - a taníttatásunkkor nem tanult - természeti törvény (az összes természeti törvény, élettörvény) tartozik ide. Az élettörvények ismerete nélkül az egyén nem képes felismerni a problémái okát. Minél több élettörvényt ismersz, annál gyorsabban találod meg a problémák okait. A probléma okának felismerése nélkül nincs tényleges problémamegoldás. Az élettörvények ismerete segíti a problémáid minél gyorsabb megoldását és segíteni tudsz ebben másoknak is.

A teremtő erő működésének területe:

A szeretet, a tudat, a lélek és a teremtő erő működéseinek átfogó ismerete nélkül az ember nem képes a pozitív teremtésre, a múlt megértésére és a jövő megérzésére. A teremtő erő területének ismerete által képessé válsz - a jelenben - boldogulásodat segítő jó döntések hozatalára. Jó döntés az, ha nem okoz a döntésünk problémát.

Idetartozik a teremtő erő képességének ismerete és elsajátítása is. A teremtő erő ismerete által képessé válsz az életed bármely területén teremteni, azaz kigondolni és megvalósítani dolgokat, ezzel elősegítve a boldogulásodat és ezekben másoknak is segítségére tudsz lenni.

Csak nálunk kapsz a coach képességfejlesztésed mellé egy olyan üzleti lehetőséget, amivel végérvényesen megoldhatod az anyagi helyzetedet.

Csak nálunk kaphatod meg a felsoroltakat, úgy, hogy személyes konzultáció és segítségnyújtás lehetőségét is bármikor ingyen igénybe veheted és így nem laposodik el a megszerzett tudásod.

Csak a PPH-nál keresel pénzt a coach tudásátadások, képességfejlesztések révén.

Csak a PPH-nál keresel pénzt abból, ha az általad szervezettek is részt vesznek a coach képesség-fejlesztéseken.

Csak a PPH-nál keresel pénzt annak a csoportnak a coach képesség-fejlesztéseiből, amelyikbe kerültél.

Csak nálunk kaphatod meg a felsoroltakat egy jól működő, céltudatos, az emberiség javát szolgáló közösségben.

Továbbá:

A Nyílt Akadémia-s coach tudásátadásokat elszámolhatod vállalkozás érdekében felmerülő költségként.

Csak a PPH-nál tudsz, a munkáltató szervezés által egyszerre gyorsan sok pénzt keresni. Ez, páratlan a piac ajánlatai között - ezért hamar megvalósíthatod az anyagi céljaidat.

A Nyílt Akadémia-nál, a használható coach tudásátadás mellé - ingyen - egy hosszú távú üzleti lehetőséget kapsz. Ezzel szabaddá és anyagilag függetlenné válhatsz.

A PPH-nál jól kereshetsz abból is, ha az általad szervezettek részt vesznek a coach képesség-fejlesztéseken.

A PPH-nál teljes csoportod coach képesség-fejlesztése után is kereshetsz pénzt.

Mások tapasztalatából is tudsz tanulni.

A PPH-nál személyes konzultáció és segítségnyújtás lehetőségét is igénybe veheted, és így nem laposodik el a megszerzett coach tudásod.

A PPH, egy jól működő, céltudatos, az emberiség javát szolgáló közösség, ahol magadat mindig jól fogod érezni.

Mit jelent a PPH rövidítés?

A PPH rövidítés a következőket jelenti: PROBLEM PREVENTION HOLDING.

Miből lesz a pénzem a PPH-nál?

Elsősorban a PPH szolgáltatása (Nyílt Akadémia ember és életjobbító képzése) ajánlásának bevételeiből származik a rendszeres havi jutalék. Másodsorban kiválasztott kiváló minőségű és ár-értékű termékek ajánlásának bevételeiből.

A PPH nem reklámoz, hanem, elsősorban az interneten történő személyes reklámozásért, a szervezetünk működését biztosító Hunor Trade Zrt. közreműködésével fizet számodra nagyon jelentős arányú jutalékot.

A Hunor Trade Zrt. óriási szervezői tapasztalata által kidolgozott hatékony módszerrel segítjük a szervezői munkádat.

A PPH weboldalára általad felküldött emberek, automatikusan a Te ajánlásodban regisztrálnak a közösségünkhöz.

A mentorod, illetve a vezetőd segít abban, hogy az ajánlási módszerünkhöz hozzájuss.

A PPH közösségének vezetői segítenek abban, hogy a szervezetteid részt vegyenek a Nyílt Akadémia coach képesség fejlesztésein, illetve képzésein. Az általad a közösségünkbe szervezett emberek coach képesség-fejlesztéseinek bevételeiből lesz a Te előre kiszámítható jutalékod.

A PPH-nál pénzed abból lesz, ha csoportodban lévő általad és az ismerőseid által szervezett emberek igénybe veszik a Nyílt Akadémia coach képzéseit.

Ráadásul, a csoportodba tartozó emberek egészségmegőrzése és javítása után is kereshetsz pénzt.

Viszont, ha nem veszed igénybe a havi coach képesség-fejlesztéseinket, azaz nem akarod képezni magad, az a szabály, hogy abban a hónapban a jutalékod törlésre kerül.

A PPH az 1993-as alapítása óta, napjainkig folyamatosan olyan szolgáltatásokkal foglalkozott, amellyel az egyéneknek, a munkaadóknak és az alkalmazottaiknak olyan lehetőségeket nyújtott, amelyekkel költségeket takaríthattak meg, illetve plusz pénzhez juthattak. Ezáltal a PPH több ezer munkáltatóval került kapcsolatba és több mint százötvenezer embernek segített a szolgáltatásaival.

Miért jó a Nyílt Akadémia képességfejlesztései a munkaadóknak és a munkavállalóknak, illetve az egyéneknek?

Segítünk a fizetőképes munkáltatóknak abban, hogy kevesebbe kerüljenek az alkalmazottaik és segítünk abban is, hogy a munkavállalók jobban dolgozzanak, és több bevételt hozzanak a vállalkozásnak. Ennek a részleteinek a megbeszélése miatt a munkáltatóval beszéljünk meg egy időpontot.

A PPH egy olyan vallási és politikai befolyástól mentes közösség, amely az emberek jobbítására törekszik.

Mi azért dolgozunk, hogy az egyének, a munkaadók és a munkavállalók fejlődhessenek. Olyan körülmények között is, amikor mások csak kínlódnak.

Miért előnyös a nagytételű (munkáltatói) értékesítés?

Az összes kereskedelmi formánál csak a "nagytételű értékesítés" esetén lehetséges az azonnali nagy összegű jutalék kifizetése az értékesítőnek, vagy ajánlónak.

A történelem során kialakultak az értékesítések különböző formái.

Először voltak a piaci értékesítések, majd a vándor és a házaló értékesítések. Ezt követően kialakult a bolti értékesítés, ezután pedig az áruházi értékesítés. Majd jöttek az értékesítési rendszerek, melyek első hírnökei az ügynökök voltak. Ezt követően alakult ki a frencsájz értékesítés. Utolsó sorban pedig a hálózatos értékesítés és végül pedig az internetes értékesítés.

Az értékesítési területeken ritka a nagytételű értékesítés. Pedig az értékesítéssel foglalkozóknak a leggyorsabb és legnagyobb pénzkeresés lehetőségét nyújtja a nagytételű értékesítés.

Az értékesítési területeken a befektetett időnek, az energiának és a pénznek nem azonnali a megtérülése, hanem akár több évet is igénybe vehet. Ezért értékesítőnek nagyon fontos, hogy milyen gyors a megtérülés.

A nagytételű értékesítés révén létrejött nagy összegű pénzkereset esetén gyorsan orvosolhatók az esetleges anyagi természetű problémák, ami a mai gazdasági helyzetben nem ritka az egyéneknél.

A PPH, egyedülálló lehetőséget kínál a munkatársai részére a "nagytételű értékesítésre". Egyedülálló nagytételű pénzkeresetként részesedhetsz a munkáltatók szervezésének hasznából.

A PPH-nál akár egy munkáltató szervezés által gyorsan kereshetsz 6 vagy 7 havi, illetv akár 8 számjegyű havi keresetet. Ez páratlan a piacon.

Mennyi pénzt kereshetek a PPH-nál?

Ha minél hamarabb, minél több pénzt szeretnél keresni a PPH-nál, annál hamarabb sok ember vegye igénybe a szolgáltatásunkat. Ezt nem nehéz elérni, ha vannak céges kapcsolataid, akik szeretnének kiadást csökkenteni és bevételt növelni, illetve vannak olyan ismerőseid, akik szeretnének a PPH által nyújtott hatalmas üzleti lehetőségben részt venni.

A PPH-nál egyedülállóan, azonnali nagyösszegű pénzkeresetre van lehetőség.

A cégeknek, vállalkozásoknak semmilyen más lehetősége nincs arra, hogy ennyire kedvező költségeléssel, ilyen hasznos dolgot adjon a munkavállalóinak, mint a PPH szolgáltaása. Ráadásul úgy, hogy a vállalkozás termelékenysége, hatékonysága és túlélése nagymértékben javul. A PPH által egyedülállóan nyújtott céges szervezés általi pénzkereset, a leggyorsabb és legkiemelkedőbb jövedelemforrás jelent a számodra is.

A PPH egyedülálló lehetőséget kínál a munkatársai részére a "azonnali nagyösszegű pénzkeresetre". Egyedülálló nagyösszegű pénzkeresetként részesedhetsz a cégek szervezésének hasznából.

Az összes kereskedelmi formánál csak a céges "értékesítés", szervezés során lehetséges az azonnali nagy összegű jutalék kifizetése az értékesítőnek, vagy ajánlónak.

A céges szervezés révén létrejött nagy összegű pénzkereset esetén gyorsan orvosolhatók az esetleges anyagi természetű problémák, ami a mai gazdasági helyzetben nem ritka az egyéneknél.

A PPH-nál jobb és nagyobb üzleti lehetőség - tapasztalatain szerint - nem létezik. A PPH-hoz nem kell tőke és mégis gyorasan érhető el 7 vagy akár 8 számjegyű jövedelem is.

Érdemes a vezetőd és a PPH tapasztalatait és tanácsait megfogadni, hogy minél gyorsabban haladj a pénzteremtésben

A tapasztalataink szerint, a PPH-nál több eredményt és pénzt érhetsz el, mint bármivel, amivel eddig foglalkozhattál vagy ezután foglalkozhatnál

A PPH-nál gyorsan elérheted az anyagi függetlenséget vagy a gazdagságot, ha teszed a dolgod és nem a kifogásokat keresed arra, hogy miért kellene halogatnod. "A halogatás a sikertelenség melegágya."

A PPH-nál úgy keshetsz pénzt, hogy a jutalékodnak nincs felső határa.

Képzeld el azt, hogy a PPH korlátlan lehetőségeket kínál, a Te és a csoportodban lévő munkatársaid szervezése által, hamarosan emberek százai, illetve ezrei veszik igénybe a Nyílt Akadémia egyedülálló életjobbító szolgáltatását. Ez havonta nagy összegű tartós passzív jövedelmet eredményez a számodra.

Ha cégeknek és egyéneknek az érdeklődését felkelted a PPH lehetőségei iránt, amikor és ameddig igénybe veszi a PPH szolgáltatását, addig Te havonta jutalékot kapsz a haszonból.

Egy saját magad által szervezett illető, illetve cég után - a tisztességes szervezeteket figyelembe véve - a piac legnagyobb arányú jutalékát kapod havonta. Természetesen a jutalékod attól is függ, hogy saját magad, illetve a csoportoddal együtt, milyen teljesítményt értél már el.

Az első hónapban 5, 6. vagy akár 7 számjegyű jutalékot tudsz keresni a PPH-nál, attól függően, hogy milyen teljesítményt érsz el a céges, illetve az egyéni szervezés területén.

A közvetlen vagy közvetett munkatársad, által szervezett illetők és cégek után, a piac legnagyobb arányú vezetői jutalékát kapod havonta. Természetesen a jutalékod attól is függ, hogy a csoportoddal együtt, milyen teljesítmény szintet értél már el.

Példaként, a nyolcadik teljesítmény szinten, mindössze 5 közvetlen munkatársad csoporteredményei után 2125000 Ft a jutalékod egy hónapban. Jól látod. Ezt, a példák alapján, akár 1 éven belül elérheted! Ez a legjobb jutalék a piac ajánlatai közül.

Tizszeres eredmény esetén, több mint tízszer ennyit keresel.

Ha majd százszoros eredményt érsz el a csoportoddal együtt, akkor több mint százszor ennyit keresel.

A PPH a piac legjobb jövedelem ajánlata.

Minden az általam szervezett Partnerem személyiség és problémamegoldó-képesség fejlesztése után pénzt keresek a PPH-nál?

A Nyílt Akadémia-nál különleges és teljesen egyedülálló lehetőségként úgy fejlesztheted a személyiségedet és a képességeidet, hogy a havi tudásátadások való részvételed után pontokat kapsz.

A pontok mérik a saját és a vezetői eredményeidet. Ez a legigazságosabb teljesítménymérés.

Mivel lehetőséged van másokat is a Nyílt Akadémia tudásátadásaira irányítanod, az ők havi képesség-fejlesztéseik után is pontokat kapsz. Sőt mindenki után pontokat kapsz, aki általad kiindulva és a csoportodban lévő partnerek által ajánlottan vesznek részt a Nyílt Akadémia havi tudásátadásain.

Az így létrejött pontok összeadódnak és halmozódnak hónapról hónapra, amíg csak a Nyílt Akadémia havi képesség-fejlesztésein részt veszel.

Miért jó ez neked?

Mert a pontokhoz jutalékok vannak rendelve és minél több a pontod, a havi eredmények alapján annál több a jutalékod.

A jutalékodat a törvény előírásainak megfelelően több módon felhasználhatod. Például felhasználhatod a havi képességfejlesztéseken, illetve levásárolhatod, vagy felveheted.

A Pontok alapján részesülsz elismerésekben és jutalmakban is. Karriert is a pontok alapján éred el. Sőt, a speciális külföldi vezetőképzéseken is a pontok alapján vehetsz részt.

Hogyan lehet sok emberem és sok pénzem?

Magyarországon többszázezer partnerünk lesz. Világszerte pedig sok tízmillió. El tudsz e képzelni magadnak ezekből a számokból egy nagyobb létszámot. Több százat, vagy több ezret, vagy több tízezret, vagy még többet?

Sok ember eredményéből, sok pénzed lesz.

Mi ezt csináljuk!

Kérdés az, hogy Te megcsinálod-e? Te fogsz-e részesedni a hatalmas eredményeinkből?

Az ismerőseid képességeinek fejlesztésé után, Te fogsz részesedni, vagy valaki más? Mi ebben a hekyzetbenaz igen mellett döntöttünk!

Te is meg tudod csinálni, mert megkapod hozzá a coach képzéseket, és mert kapsz módszert, továbbá a mentorodtól segítséget!

Mennyi képességfejlesztést tart a Nyílt Akadémia?

Sok, több mint 1000 órányi élettörvényeken alapuló coach képesség fejlesztő tanfolyamot tartunk, havi 9 alkalommal 30 órában.

A havi, hétközi (kedd és csütörtök) összesen 8 alkalom és 1 alkalom az egynapos szombati képességfejlesztés.

Egyről sem érdemes kimaradni, mert a coach diploma feltétele.

Ne hagyd ki a Nyílt Akadémia boldog élet társadalom-fejlesztő coach képesség-fejlesztéseket, mert a boldogulásod és az anyagi helyzeted fellendülése, illetve a PPH-nál a jutalékod elszámolása is ezektől a tanfolyamoktól függ! Ezeket a coach képességfejlesztéseket, máshol nem tudod megkapni!

Hogyan vehetek részt a képességfejlesztéseken?

A havi coach képesség-fejlesztéseinket a következő módon veheted igénybe:

A keddi coach képzések személyesen vagy élőben a neten keresztül vehetők igénybe vagy a felvétel igénybe vekető a Képzések főmenüpontban.

A csütörtöki coach képzések személyesen a helyszínen, vagy élőben a neten keresztül vehetők igénybe, vagy a felvétel igénybe vehető a Képzések főmenüpontban.

A szombati coach szeminárium Budapesten van, a személyesen résztvevők számára, vagy a felvétel igénybe vehető az Képzések főmenüpontban.

Szeretnénk, ha a Nyílt Akadémia személyes coach képzés lehetőségét igénybe vennéd!

Ez nagyon fontos lenne, hogy kialakuljon a valahova tartozás érzése benned, továbbá, hogy a csoportos igénybevétel energiáit és lélektani hatásait Te is használhasd!

Ha nem tudod személyesen igénybe venni a coach képesség-fejlesztésünket a Képzések főmenüpontban élőben meghallgathatod, ha jogosult vagy rá.

Miben más a Nyílt Akadémia képzései, mint más szervezeteké?

Valószínűleg már sok képzésen vettél részt életedben.

A Nyílt Akadémia coach tudásátadásai mások, mint amin eddig részt vettél, erre mérget vehetsz.

A megszokott személyiségfejlesztő szervezetektől eltérően:

Mi csapatba fogjuk össze a Partnereinket.

A PPH vezető Munkatársai, akár évtizedeken keresztül is, személyes segítséget nyújtanak, így nem laposodik el a megszerzett coach tudásod.

A PPH vezető Munkatársainak nem tudsz olyan problémát felvetni, amiben ne tudnának adni számodra hasznos megoldást.

A coach tudásátadásaink alapvetően, személyiség és mentális képesség fejlődését, probléma megelőző és megoldó képességeket, élettörvények ismeretét, önmagunkkal és másokkal és a pénzzel való helyes bánásmód, a múltunkkal és az élettel kapcsolatos tudást nyújtja.

Jövedelem-kiegészítés, illetve anyagi függetlenség, sőt gazdagság lehetőségét is nyújta a számodra!

Mi elvezetjük a hozzánk hű embereket, a szeretet, az egészség a szabadság az elismerés és a pénz együttlétéhez, egyszóval a boldog élethez.

Miért nem OKJ-s a coach képzésünk?

Amikor egy cég akkreditálni akarja a képzéseit, meghatározzák neki, hogy a tanfolyam:

milyen témákról szólhat,

milyen témákról nem szólhat,

mikor kezdődhet,

meddig tarthat,

előadója milyen végzettségű lehet.

szervezése milyen módon történhet.

A coach területen a legfontosabb képzések az alapok, anélkül nem sok értelme van bármilyen ember és életjobbító tevékenységnek. Rajtunk kívül egyetlen más coach képző szervezet sem tanítja:

a tisztesség, becsület erkölcs és etika szabályait,

a test. az elme, a tudat és a lélek működését,

az emberi hangulatok ismeretét és tulajdonságait,

a tanulás akadályainak legyőzését,

az antiszociális emberek felismerését és kezelését.

A coach képzés akkreditációja során nem engedélyezik a fentiek tanítását.

Nekünk ezek a beavatkozások nem elfogadhatóak, ezért nem akkreditáljuk a képzéseinket.

Viszont elérjük azt, hogy a Nyílt Akadémia coach bizonyítványait és diplomáját a világon mindenütt elfogadják.

Ez a tevékenység (reklámozás) mennyi időt vesz igénybe hetente?

Ahhoz, hogy gyors eredményeket érhess el, fontos, hogy gyorsan sok ember érdeklődését felkeltsed a PPH iránt. Előnyt jelent számodra, ha könnyen bánsz a számítógéppel és az internettel. Végezheted az érdeklődés felkeltést napi pár órában, vagy teljes munkaidőben, illetve a szabadidődet is rászánva. Természetesen ehhez képest, a PPH-nál végzett tevékenység lehet jövedelem kiegészítés, vagy megélhetést biztosító kereset, vagy teljes biztonságot nyújtó anyagi függetlenség.

Képzeld el, hogy a PPH-nál végzett 2-4 év folyamatos munkával kiválthatsz 20-40 év hagyományos tevékenységben végzett munkát, tehát anyagilag megoldhatod a hátralévő életedet.

Ezt azért tudd elképzelni, mert:

a munkáltatók számára a legkedvezőbb juttatás,

az emberek boldogulása érdekében a mindennapjainkban hasznosítható tudásra a Földön mindenkinek szüksége van,

soha nem volt még ennyire szükség semmire, mint a mindennapokban hasznosítható, boldogulást elősegítő tudásra.

A PPH olyan foglalkozás, amit élvezni is tudok?

A PPH-nál nem munkát, hanem egy hivatást végzel, illetve egy küldetést hajtasz végre.

Csodálatos dolgot csinálunk, hiszen a partnereinket olyan coach tudáshoz és képességekhez juttatjuk, amivel könnyebben boldogulnak az életükben, amiért az emberek nagyon hálásak. Emiatt is nagyon élvezzük az itt végzett feladatot.

Képes vagyok rá, hogy a PPH-nál eredményes legyek?

A PPH-nál, az internet segítségével végzett reklámozáshoz nem kell különleges tudás vagy képesség. Te is képes vagy eredményesen végezni a reklámozást. Ehhez természetesen az is kell, hogy könnyen bánj a számítógéppel és az internettel, amit megfelelő időráfordítással és gyakorlással - itt a PPH-nál - a pénzkeresésed közben, akár 1-6 hónap alatt elsajátíthatsz.

A hosszú idő alatt, kevés ember felküldése a közösségi portálunkra módszer, természetesen nem sok eredményeket hoz.

A PPH közösségi weboldala és a vezetőd - a munkádhoz és a fejlődésedhez - minden támogatást megad!

Segítenek majd a PPH-nál?

A Munkatársaink teljes segítséget kapnak, ahhoz, hogy a reklámozást eredményesen végezhessék. A vezetőd egy elhivatott vezetőnk, nagyon eredményes és sok tapasztalattal rendelkezik ezen a szakterületen, ezért az előre haladásában jelentős segítséget tud Neked nyújtani. Kérd a PPH-tól a vezetőd elérhetőségét a +36/70/457-8201 telefonon, vagy a hunortrade@pph.hu email címen, vagy a mariannpph Skype címen és fordulj hozzá bizalommal!

Jó az nekem, ha most kezdem el a PPH-t?

Közösségünk folyamatos növekedésben van, egyre többen ismerik meg a Nyílt Akadémia által kínált coach lehetőséget. Ha Te is szeretnél az ismerőseidnek a tényleg hasznosítható coach tudás ismeretében segíteni, ne késlekedj, nehogy majd az ismerősöd kínálja Neked a PPH-t, inkább minél előbb Te részesedj anyagilag az ismerőseid tudásának és képességeinek fejlődéséből, mint más.

Milyen foglalkozást kínál a PPH?

A PPH nem állást kínál, hanem egy szabad üzleti lehetőséget, ami a piac legjobb ajánlatává vált.

A PPH-nál csak úgy lehet pénztkeresni, hogy a saját embereid és a csoportodban lévő emberek részt vesznek a havi coach képzéseinken, vagy terméket vásárolnak.

Ezt csak munkával (reklámozással) lehet elérni.

Egy saját szabad üzleti lehetőségért, a havi coach képességfejlesztés ára, ami nem kidobott pénz, hanem a saját magadba történt befektetés, ez egy nagyon kedvező ár. Főleg úgy, hogy a havi tudásodra befektetésednek a sokszorosát tudod a PPH-val megteremteni.

Egyszer rákattintva indítod el az előadás részletet!

Hogyan jutok a pénzemhez a PPH-nál?

A jutalékod eredmény arányos. Minél több Munkatárs vesz részt a csoportodból - elsősorban a saját ajánlásodban - a coach képesség-fejlesztéseken, annál több pénzt keresel.

Természetesen, csak a jogszabályoknak megfelelően használhatod fel a keresményedet az elszámolás elkészülésének hónapjában, az alábbiak szerint, a Hunor Trade Zrt-n (a PPH közösség szervező cégén) keresztül.

Addig, ameddig nem keletkezik olyan jövedelmed, ami adó és járulékfizetési kötelezettség alá esik, addig az eredményeidet felhasználhatod a Nyílt Akadémiá-nál a tanulásodra vagy a Hunor Trade Zrt-nél kapható kiváló minőségű és ár-értékű termékekre, illetve PPH-nál felhasználható PPH utalványra.

Ha az elért teljesítményed meghaladja azt a szintet, amikor már a jutalékodat készpénzben szeretnéd felvenni, akkor három lehetőség közül választhatsz.

1. Keresel egy céget vagy egy vállalkozót és a Hunor Trade Zrt köt azzal a vállalkozással egy "Vállalkozói szerződés"-t és számla ellenében a teljes jutalékodat kifizeti a cég vagy a vállalkozás részére.

2. Tulajdonosként elindítasz egy vállalkozást vagy egy céget és számla ellenében a Hunor Trade Zrt kifizeti a teljes jutalékodat.

Érdemes figyelned arra, hogy az előző havi jutalékodat, a jutalék elszámolás hónapjának végéig mindig használd fel! Adott hónap 15.-éig a jutalékod kifizetését (számla beérkezésének határideje) indítsd el.

A PPH-s csoportom létszáma tőlem függetlenül is nőhet?

A vezetőd is és az általad csatlakozottak is szervezik a csoportodat.

Amennyiben nem veszel részt a szervezett a havi coach képesség-fejlesztésünkön, nem részesedhetsz a csoportod jutalékaiból és pontjaiból.

Miért szükséges igénybe vennem a Nyílt Akadémia coach képzéseit?

Azért képzed Te is magad a Nyílt Akadémia coach képesség-fejlesztésein, hogy az életed minden területén sikeres legyél és a coach tudásoddal és képességeiddel hozzásegíted az embereket ahhoz, hogy ők is könnyebben boldoguljanak az életükben, illetve sikeresek legyenek!

Az eredményességedhez szükséges aktuális szakmai információkhoz elsősorban a weboldalunkon jutsz.

Az élő internetes, illetve személyes coach képzéseken kérdezhetsz.

Az egyénekkel történő közös munkában reklámozás területén, nehéz lenne, úgy eredményeket elérni, hogy valaki nem mutat jó példát azoknak az illetőknek, akiknek az együttműködésére számít. Csak jó példával élenjárva lehet közreműködésre serkenteni az embereket. Aki nem vesz részt a közösség eredményeinek gyarapításában, annak a csoportjában lévő emberek is azt a példát követik!

A statisztikák szerint, a foglalkoztatottak kb. 95 %-ának a munkába járás költsége havi szinten átlagosan tízezer Ft-ba kerül. A felmérések szerint, az utazási idő a munkába járáshoz oda-vissza, átlagosan 2 óra. Ez kidobott pénz és elvesztegetett idő. Az emberek munkába járásának csaknem annyi, mint a Nyílt Akadémia havi képességfejlesztése. Nem beszélve az utazás előkészületével eltöltött időről.

A PPH-nál otthon dolgozhatsz, így a pénzt és az időt megtakarítod, és hasznos dologra fordíthatod. A munkába járás költségéből finanszírozhatod a személyiség és problémamegoldó képességed fejlődését: Az így keletkezett plusz idődben pedig, további embereket küldhetsz a PPH weboldalára, hogy minél többen igénybe vegyék a coach képesség-fejlesztéseinket és ezáltal még több pénzt keress.

Van olyan tájékozatlan ember, aki azt gondolja, hogy majd ő, költségmentesen kap munkát, vagy a munkáltatója majd támogatja az ő munkába járását. Bizonyára tudod, hogy a munkáltatónak olcsóbb, ha utazási költségtérítést fizet, mintha azt az összeget bérként fizetné ki. Emiatt, egy munkaadónak anyagilag jobban megéri egy távolról járó munkaerőt alkalmazni, mint egy helybélit.

A Nyílt Akadémia internetes coach képesség-fejlesztései miért nyújtanak hatalmas lehetőséget, függetlenül attól, hogy melyik országban veszik igénybe?

Az egyéneknek azért, mert a mindennapokban használható coach tudás által bárki problémamegoldóvá válik. Továbbá eredményesebb lehet a családi és az egyéb emberi kapcsolatai terén. Képessé válnak ez egyének megteremteni azt, amire vágynak. A saját életük irányítását a saját kezükbe vehetik. Egy pozitív közösségbe kerülve az egyének a vezetőikkel végre, pozitív változást előidéző értelmes dolgokról értekezhetnek, nem úgy, mint a hagyományos közösségi portálokon történő kommunikáció, ami csak időtöltés és nem okoz senkinek sem, semmilyen pozitív változást.

Mivel a coach képzéseink 1998-óta - bizonyítottan - mindenki számára jobb és boldogabb élet lehetőségét nyújtja, ezért mások igényének felkeltése a Nyilt Akadémia coach képzései iránt, nem nehéz feladat.

A PPH és vezetők szakmai segítségével bárki gyorsan annyi pénzt kereshet, amennyit csak szeretne és az ideje enged.

A vállalkozóknak és a cégtulajdonosoknak azért, mert végre megfizethető áron juthatnak hozzá ahhoz a coach tudáshoz, ami bármely vállalkozás növekedését biztosítani tudja. A Nyílt Akadémia coach képzései által a vállalkozóknak jobb, hatékonyabb és termelékenyebb alkalmazottjai lesznek, a legkedvezőbb finanszírozásban és ár-érték arányban. A Nyílt Akadémia képzései csökkentik a fluktuációt. A munkáltatók semmi mást, amit csak a dolgozóknak adhat, nem tud ennyire kedvező költségfeltételekkel nyújtani, mit a Nyílt Akadémia coach képzéseit.

A munkavállalónak azért, mert a főnökökkel, kollégákkal, beosztottakkal jobb kapcsolatot elérve, problémamentesebb alkalmazottá válik. Az alkalmazott, a Nyílt Akadémia coach képzései hatására jobb munkaerővé válva, gyorsabb karrierhez és fizetésemeléshez jutva, boldogabb életet élhet.

Az országnak azért, mert csak a tudatosabb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb, emberek képesek gazdasági fellendülést produkálni az adott régióban.

A világnak azért, mert a tudatosabb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb, emberek képesek szeretetben, békében és boldogságban élve létrehozni és fenntartani egy etikus és tisztességes jól működő társadalmat.

Mennyit érne meg Neked a havonta, 30 óra olyan tudásátadás, amit a boldog életed elérése érdekében a mindennapjaidban tudsz használni?

A Nyílt Akadémia jelenleg, több mint 740 óra boldog élet elérését segítő bárki által használható coach tudást nyújt. A Nyílt Akadémia coach képesség-fejlesztéseinek értéke (nem az ára) havonta 120000 Ft. A havi coach tudásátadások mellé mindenki, a világ legnagyobb díjmentes, szabad üzleti lehetőségét kapja.

Amit a Nyílt Akadémia kér egy havi coach tudásátadásért, egy átlagos család, annak a többszörösét kidobja az ablakon havonta, olyan dolgokra, ami semmi változást nem hoz az életükben. Ezért mi, csak olyan emberekkel működünk együtt, akikben van legalább annyi kíváncsiság, hogy megnézzék, a Nyílt Akadémia ténylegesen mit nyújt nekik, azt miként hasznosíthatják. Így, egy hónap coach tudásátadás után, pontosan kiderül bárki számára, hogy a Nyílt Akadémia megéri-e neki vagy sem.

Azért nyújtjuk ilyen nagyon kedvező áron a coach tudásátadásainkat, hogy a bárki számára elérhető árral teljesíthessük a küldetésünket.

A küldetésünk nagyon röviden:

Eljuttassuk az emberiség számára a boldog élethez szükséges tudást.

Mennyi egyénnek és munkáltatónak segített már a PPH?

A működése során a PPH már több ezer munkáltatónak és sok tízezer egynnek segített.

Mindig megkerestük a lehetőséget, amivel a leginkább és a legtöbb emberen segíthetünk.

Alapitásunk óta sok ezer munkáltatónak, több tízezer egyénnek és sok tízezer munkavállalónak segítettünk már. Mi sem jártunk vele rosszul. Mostantól, hamarosan még több embernek fogunk segíteni és most sem fogunk vele rosszul járni. Az, hogy ezzel Te fogsz-e élni vagy sem, az tőled függ! Mi mindenképp megcsináljuk!

Egy kérdés van csak. Veled, vagy nélküled?

"Mi nem halat adunk, hanem megtanítunk halászni!"

Soha nem volt még ekkora szükség a mindennapokban használható tudásra és az emberek személyiségének és problémamegoldó- képességének fejlődésére.

Sok olyan embert is keresünk, akik a magyaron kívül más nyelven is beszélnek.

Neked is segítünk abban, hogy egyre könnyebben boldogulj és segítséget kérünk tőled ahhoz, hogy minél több embert juttassunk olyan képességekhez, amellyel, sokkal könnyebben boldogulnak az életükben!