Mennyit lehet keresni?


A piac legmagasabb jövedelemszerzésében részesülhetsz, ami ráadásul örökíthető!

 

Nem kell jelentős tőke befektetés amit egyébként saját magadra fordíthatsz ahhoz, hogy elérd a 7-8 számjegyű jövedelmet. 

Hogyan lehetséges ekkora pénzeket keresni és miért egyedülálló lehetőség a piacon?

  • mert nincs fizikai termék, nem kell raktár, nincs szükség alkalmazottakra, csomagolásra, szállításra és egyéb eszközökre költeni, így jóval több pénz kerül visszaosztásra mint bármilyen más iparágban.
  • mert szolgáltatásunk valós igényekre épül, az élet minden területére kiterjedő problémákra kínál valós megoldást és módszert egy helyen. A tudást fentről kapjuk, teljesen egyedülálló a piacon és univerzális törvényekre épül. Ma nincs olyan ember aki ne lenne tele problémákkal, még akkor is ha éppen nincsenek anyagi gondjai vagy ezt nem mutatja.
  • mert ebben az iparágban a másik emberben nem a konkurenciát látjuk és mások eltaposását, hanem azt hogy segítsünk, hogy sikeres legyen.
  • mert szolgáltatásunkkal hamarosan nemzetközi szintre lépünk. Bele gondoltál ez mit jelenthet számodra? 

Kétféle képen szerezhetsz jövedelmet 

  1. Lehetőséged van az azonnali jövedelemszerzésre, kereshetsz minden egyes általad hozott COACH képzésre jelentkezők tandíjából és azok után is akiket az általad hozott emberek fognak majd COACH képzésre meghívni, végtelen mélységből profitálhatsz. A tandíjakból visszajuttatott összeg, 32%-tól 72%-ig terjed.
  2. COACH diplomaszerzés után lehetőséged van külső cégeknek vagy magánszemélyeknek dolgozni akár 3000-35,000Ft/órabérért, saját időbeosztással, kötöttség nélkül!

Nézzünk egy példát:

A fenti táblázat alapján négyszeres teljesítménynek nyolcszoros jutalék az eredménye!

+ egyéb készpénz és értékes tárgyi jutalmakban részesülsz.