Vélemények

szerző: Feledi Mátyás
Nagy örömömre szolgál, hogy részt vehetek a képzéseken és számos elkötelezett személlyel ismerkedhetek meg.
Üdvözlettel Feledi Mátyás

szerző: Friedrich János
Ahogy egyre többet hallgatom és látom az oldalon található előadásokat, hozzászólásokat, már tudom, hogy mégis van egy közösség, mely képes a felemelkedésre.

szerző: Miskolcziné Margit
Csodálatos dolgokat kaptam. Már vannak céljaim, már értem a múlt fájdalmaira, van orvosság. A tanultak, segítenek megváltoztatni, az életem, amiért mindig hálás leszek vezetőmnek, aki sok hasznos dolgot tanított meg nekem, hogy képes legyek a változásra. Mert változni, csak akkor képes az ember, ha képes felismerni a problémát.

szerző: Solymos Csilla
Nagyon érdekes az előadás, sokat lehet belőle tanulni. Sok igazságot mondtál, amit nagyon sok érdekes információval alátámasztottál.

szerző: Markelláné Anikó
Hálásan köszönöm Neked és a többi vezetőmnek ezt a csodálatos napot!

szerző: Losonczki Edina
Ismét nagyon hasznos dolgokat hallhattam Tőled! Pontosan ezek a témák foglalkoztattak, amikről szó volt! Köszönöm,hogy vagy, s amit tudsz, megosztod velünk! Szép estét! Puszi Edina

szerző: Joó Adrien
Tagságom előtt négy hónapig nem volt jövedelmem, de az első pár hónap alatt már, több mint 400 ezer forintot kerestem! Joó Adrien

szerző: Kovács István
Ezek a képzések valóban felülmúlhatatlan tudást adnak az embereknek. Én személy szerint nagyon örülők, hogy ebben a csapatban lehetek és egy olyan ember szeretetét, segítségét, vezetését élvezhetem. Köszönöm!

szerző: Szűcs Zoltánné
Tavaly októberben csatlakoztam, és még abban a hónapban menedzser lettem. A múlt havi képzés kivételével mindegyiken részt vettem, igaz csak weben keresztül. A tegnapi képzés volt, melyen először vettem részt személyesen. Fantasztikus élményben volt részem, éreztem hogy szeretettel fogadtak és az is inspiráló volt, hogy végre személyesen megismerhettem cégvezetőnket, és személyes vezetőmet. Higgyétek el nekem, hogy a weben keresztüli képzés nem adja vissza azt a vidám és szeretetteli hangulatot, ami a tegnapi képzésen érezhető volt. Hálás köszönet Cégvezetőnknek, hogy elérhetővé teszi számunkra hatalmas tudását, hogy jobban élhessünk.

szerző: Markella Tivadarné Anikó
Üdvözöllek bennetek! Én nem a csodálatról és nem az érdekességről szeretnék írni. Az igazságról, ami nem más, ha Te is itt lennél velünk, akkor hatalmas tudásra tennél szert, amit a saját és a környezetedben élőembereknek tudnál át adni. Gyere közénk s megtapasztalod mind azt, amivel boldogabbá tehetnéd önmagadat és az egész emberiséget! Köszönöm.

szerző: Timák Judit

Ez az első képzés, amin részt vettem személyesen. Az itt tapasztalt előadás össze sem hasonlítható az interneten hallgatott előadással. Az itt tapasztalt pozitív hangulat, csapatszellem, kedvesség, barátságosság már megérte felutazni Pestre az előadásra. Köszönöm ezt az igényes, tanulságos előadást.